توصیه های دیجیتال مارکتینگ غالبا در خصوص جذب هرچه بیشتر مخاطب برای وبلاگ های شماست، ولی ما در این مقاله به بررسی روش های آن می پردازیم که چگونه بازدیدکنندگان از سایتتان را به خریدار تبدیل کنید.
زمانیکه مشتری های بالقوه شما به وبسایتتون میان اصولا ۳چیز اتفاق میوفته:
اطلاعاتی که از تحلیل آماری کسب و کارها تا به حال بدست اومده ثابت کرده افرادی که این ۳ مرحله رو به طور کامل طی کنند با احتمال خیلی بیشتری از شما خرید خواهند کرد.
اما چرا؟
دلیلش خیلی ساده ست. زمانیکه افراد از محتوای تولید شده توسط شما استفاده کنند و از نظرشون محتوای تولیدی مفید و دارای کیفیت بالا باشه به احتمال بیشتری به شما و کارتون اعتماد خواهند کرد و محصولاتتون رو میخرند.
ما ده مورد از میلیون ها عوامل مهم و تاثیر گذار در وبسایت ها رو بررسی و بهینه کردیم و سه دیدگاه جدید رو هم برای اشتراک گذاری در این پست بررسی میکنیم.
اول از همه باید به این نکته توجه کنید که لازمه جذب مخاطب داشتن مقدمه قوی برای شروع هر پست خواهد بود.
یک مقدمه خوب باعث میشه مخاطب تا انتها با شما بمونه و احیانا اگر بخش هایی از مطلبتون خیلی هم جذاب نیس بازم به خوندن ادامه بده.
یکی از مواردی که در این زمینه خیلی بهتون کمک میکنه اینه که از جدول محتوا برای اول پست های سایتتون استفاده کنید. این کار هم به SEO سایت کمک میکنه و هم به مخاطب اجازه میده با یک نگاه ساده اطلاعات کلی و محتویات مطلبی که قراره بخونه دستش بیاد.
به محض اینکه مخطباتون شروع کردن به خوندن وارد پروسه جدیدی از روش های جذب مخاطب شدید و این ۳ روش میتونه بهتون کمک کنه:
با استفاده از این روش ها میتونیم میزان ادامه دادن به خوندن توسط اشخاص بازدید کننده از سایت رو افزایش بدین.
خیلی از وقت ها زمانیکه پستی رو منتشر میکنند مردم نیمی از اون رو میخونن و بعد نیمه کاره رهاش میکنن و میرن. برای پی بردن به این نکته می تونین از نقشه میزان اسکرول کردن (scroll-depth maps ) که توی سایت Hotjar.com هست استفاده کنید. این نقشه بهتون نشون میده که خواممده های پیجتوتن تا چه میزان پایین رفتن و مطلب ها رو خوندن. بعد از این کار، میتونین دیتای بدست اومده رو با نتایج حاصل از Google Analytics که بهتون میگه مردم چند دقیقه توی سایتتون بودند ترکیب کنید و به نتایج خوبی برسید.
این روش که تحت عنوان روش جداسازی هم شناخته میشه یه روش معروف مارکتینگه که برای مشخص شدن میزان تاثیر گذاری عوامل مختلفه. توی این روش یک محتوای مشترک رو به شکل ۲ورژن مختلف منتشر میکنید و بررسی میکنید که کدوم یکی از اونها تونستن بازخورد بهتری رو دریافت کنند. بر این اساس میتونید کارهای دیگه رو هم در ادامه به همین منوال ادامه بدین.
این روش در واقع یک نوع روش آنالیز ترافیک سایته که مشخص میکنه چه تعداد از بازدید کننده های سایت شما، وبسایتتون رو ترک کردن و به یک ویسایت دیگه رفتن. توی این روش، تعداد بازدید ها از هرکدوم از صفحات پیجتون بررسی میشه و در نهایت مشخص میکنه کدوم بخش سایتتون برای بازدید کننده ها جذاب بوده و نرخ خروج کمی داشته و با بالعکس.
همونطور که از اسم روش Google Exit Rate Analysis مشخصه، برای استفاده از این ویژگی باید به گوگل مراجعه کنید!
همچنین میخوانیم:یازده مهارت ضروری برای یک بازاریابی موفق